Смак розчинної Lavazza
Чим примітний продукт? В основі - зерна кави, відібрані виключно ручним способом. Елітний сорт арабіки вражає гурмана дивним присмаком з приємними нотами карамелі. Аристократична особливість напою полягає в отриманні чітко вираженої піни та кремового варіанту. Вона відрізняється стійкістю і золотисто-коричневим відтінком.
Вибір розчинної кави Лавацца
На ринку представлені два види розчинної кави Лавацца - Lavazza Prontissimo:
1. Classico. Характеризується зернами середнього обсмаження, з яких готується помірно міцний напій з витонченим ароматом.
2. Intenso. Чудовий варіант для ранкової бадьорить чашки. Фортеця і інтенсивність формуються на основі темного обсмаження.
Унікальна технологія приготування комбінує класичний сублімований продукт з невеликою кількістю гранульованої меленої суміші. Експерти Lavazza ставлять смак нового товару в один ряд з натуральною кавою. Серед позитивних властивостей - миттєве розчинення у воді при 85 ℃, що дозволяє заощадити час приготування і забезпечити комфорт вживання. Способи фасування в герметичні банки з жерсті і вакуумні пакети - також частина інноваційних технологій Лавацца. Завдяки цьому смакові якості і аромат кави зберігаються тривалий термін.
Купити оптом і в роздріб за низькою оптовою ціною в магазині Міа Кава - встигніть замовити вигідно.